Visa genvägar

Försäkringsskador & Byggservice

Vi tar ansvar för vår kunds kund.

Vi tar ansvar för att vår kunds kund skada avhjälps och återställs så fort och smidigt som möjligt inom utsatt budget. Vi ansvarar för noggranna kalkyler, dokumentation och uppföljningar genom t ex Meps och Scalepoint. Vi jobbar med ett flertal avtalskunder som ger oss förtroendet att hantera både sin kund och deras projektekonomi.

Vår byggserviceavdelning är en kvalificerad förlängd arm som löser de projekt som hamnar lite mitt emellan de stora entreprenaderna och försäkringsskador. Vi hjälper kunder med oändliga typer av problemlösningar och byggprojekt som t ex balkongrenoveringar, fönsterbyten, mindre nybyggnationer och renoveringar.

 

 

 

 

Projekt

Besiktning på plats

Våra hantverkare som är närmast på plats överför information i realtid genom moderna verktyg som t ex Meps, ScalePoint och vår Projektportal.

Vattenskada

Vi tar hand om hundratals skador i privatpersoners hem varje år. När t ex en vattenskada sker i ett hem är det alltid akut och då är vi där på ett snabbt och bra sätt. Vi förstår det viktiga i att utföra störande arbete i människors hem när vardagsfunktioner har havererat. Respekt, varsamhet och social kompetens är ledord för vår speciella arbetsgrupp som jobbar i hemmen.