Visa genvägar

Entreprenad

Vi säkrar kvalitet och standard

Vi arbetar med totalentreprenader och tar ett helhetsansvar för projektet. Genom flexibilitet i och mellan våra marknadssegment hanterar vi projekt som varierar från anbudsarbeten till förhandlingsentreprenader, rot-renoveringar av bostäder, kontor och industrier till nybyggnationer.

En totalentreprenad innebär att vi kan säkra att kunden får den kvalitet och standard som önskas. Vi bygger inte bara enligt gamla traditioner – vi bygger med helhetsansvar och nya metoder.

Projekt

Strömsholms djursjukhus

Specialistdjursjukhuset Strömsholm är ett stort djursjukhus och består av många avdelningar och mottagningar. På alla avdelningar använder vi mycket avancerad medicinsk-teknisk utrustning. Bassängrummet för rehabilitering för hästar är byggt av Byggsvängen.

Västerås Stiftskansli

Den 4 maj tas första spadtaget till det nya stiftskansliet i Västerås. Det är på uppdrag av Svenska kyrkan Västerås stift som Sweco utformat tillbyggnaden för stiftskansliet, som ger plats för konferenslokal och kontor åt biskopen. Målet är att uppnå Miljöbyggand Silver. Byggsvängen är totalentreprenör.